Арина Сабаленка е дала положителна проба за коронавирус и няма

...
Арина Сабаленка е дала положителна проба за коронавирус и няма
Коментари Харесай

Сабаленка пропуска Индиън Уелс заради коронавирус

Арина Сабаленка е дала позитивна проба за ковид и няма да играе на шампионата по тенис Индиън Уелс в Съединени американски щати. 23-годишната представителка на Беларус, която загуби на полуфиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати против канадската тийнейджърка Лейла Фернандес, беше сложена под номер едно в главната скица в Калифорния.

"Няма да мога да вземам участие, тъй като дадох позитивен тест. Вече съм в изолираност и ще остана тук до позволение на лекарите и здравните служащи. Изглежда, че всичко с мен е наред, само че съм тъжна, че не мога да играя тук през тази година ", съобщи Арина Сабаленка.

Турнирът в Индиън Уелс стартира на 4 октомври. Серина Уилямс, която е 23-кратна шампионка от шампионатите от "Големия шлем ", както и носителката на купата от 2018 година Наоми Осака, също няма да играят на мощния шампионат в Съединени американски щати.

Сабаленка към този момент се класира за финалния шампионат на WТА за 2021 година, в който по традиция вземат участие осемте най-силни тенисистки през сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР