Ариен Робен е поредният ключов футболист на Байерн, който ще

...
Ариен Робен е поредният ключов футболист на Байерн, който ще
Коментари Харесай

И Робен пропуска реванша с "Реал"

Ариен Робен е следващият основен футболист на " Байерн ", който ще пропусне реванша с " Реал " в полуфиналите на Шампионската лига. 34-годишният холандец получи травма в аддукторите и беше сменен още в осмата минута на първия дуел с мадридчани. Има огромна възможност той да не играе до края на сезона.

" Байерн " позволи oбрат в първия мач с " Реал " и загуби с 1:2 на " Алианц сцена ". Другият футболист, който получи травма по време на дуела в Мюнхен - централният бранител Джером Боатенг, също няма да е разполагаем на треньора Юп Хайнкес.

Освен Робен и Боатенг отвън сметките са още Артуро Видал, Кингсли Коман и Мануел Нойер. Под въпрос ще бъде Давид Алаба, който пропусна първата среща поради разтежение. Очакванията са австриецът въпреки всичко да бъде на линия дружно с Хави Мартинес, който също беше заменен наложително в първия мач с " Реал ".

" Реал " ще би трябвало да се оправя без титулярния си десен защитник Дани Карвахал. Той получи контузия в бедрото в първия мач с " Байерн " и ще се възвръща сред две и три седмици.

Иско и Начо Фернандес, които също се оплакваха от травми, възобновиха тренировки с тима и се чака да бъдат разполагаем на Зинедин Зидан.

Реваншът сред " Реал " и " Байерн " е във вторник от 21.45 ч. на стадион " Сантяго Бернабеу ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР