Ариен Робен е на прага на десетия си сезон като

...
Ариен Робен е на прага на десетия си сезон като
Коментари Харесай

Робен: Да сменя Реал с Байерн бе най-доброто ми решение

Ариен Робен е на прага на десетия си сезон като футболист на Байерн (Мюнхен), а връщайки лентата обратно е повече от уверен, че решението да смени Реал Мадрид с баварския отбор е било най-хубавото в цялата му кариера. Крилото ще навърши 35 години през ноември, а до момента с екипа на мюнхенския отбор има 291 мача и 138 гола във всички шампионати. Той приказва за кариерата си в изявление за мадридския вестник AS.

“Аз съм реалист. Винаги съм бил подобен. Наясно съм, че футболът се трансформира непрекъснато. Вероятно можеше нещата да се развият друго за мен. След дебюта си в Грьонинген изкарах два сезона в ПСВ. Беше огромна стъпка за мен - да отида надалеч от у дома едвам 18-годишен”, спомня си началото на футболния си път Робен.

ON THIS DAY: In 2007, Real Madrid completed executed a perfect Premier League " double swoop ".

Arjen Robben from Chelsea (£24m)
Gabriel Heinze from Man Utd (£8m) pic.twitter.com/JSxm3frpuW
— Squawka Football (@Squawka) August 23, 2018
“На 20 излязох в чужбина и то в клуб като Челси. След това пристигна Реал, а след две години в Мадрид получих позвъняване от Реал и взех решението”, прибавя още някогашният холандски национал.

11 - Only 11 days to go until the start of the new #Bundesliga season. Countdown.@ArjenRobben @FCBayernEN pic.twitter.com/FHfZ7HHAjv
— OptaFranz (@OptaFranz) August 13, 2018
“В началото бях песимистичен, не знаех дали е вярно. Но в този момент мога изрично да заявя, че това е най-хубавото решение в кариерата ми”, приключва Робен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР