Ariba Discovery свързва купувачи и доставчици от цял святПлатформата SAP

...
Ariba Discovery свързва купувачи и доставчици от цял святПлатформата SAP
Коментари Харесай

SAP отвори достъпа до най-голямата бизнес мрежа

Ariba Discovery свързва купувачи и снабдители от целия свят

Платформата SAP Ariba Discovery е отворена за изявления и отговори, със свободен достъп
(снимка: SAP)

Немският софтуерен колос SAP отваря за 90 дни достъпа до бизнес мрежата SAP Ariba Discovery, с цел да разреши на купувачите да разгласяват навременно потребностите си , а на доставчиците – да ги удовлетворят .
още по тематиката
Достъпът до SAP Ariba Discovery ще обезпечи бързи връзка и връзка сред купувачи и снабдители, с цел да понижи нарушавания, провокирани от забавено експедиране, както и проблеми с потенциал и възходящо търсене от потребителите по време на рецесия.

SAP ръководи най-голямата бизнес мрежа в света с над 4 милиона снабдители от над 190 страни и с паричен поток от 3,21 трилиона щатски $ в Ariba Network. Сега платформата е отворена за изявления и за отговори, със свободен достъп за всички, прецизираха от компанията.

Междувременно, в отговор на непрекъснатите промени в разписанията на полетите и анулацията на такива, провокирани от COVID-19, SAP ще даде свободен достъп до приложението TripIt, което е част от портфолиото Concur. Всеки ден приложението обработва стотици хиляди направления за пътуващи по целия свят, прави мониторинг на полетите им и ги известява за промени и забавяния.

Между 13 и 31 март всеки пътуващ може да се абонира за приложението и да получи безвъзмезден достъп до премиум услугата му. Съществуващи клиенти също получават свободен достъп. По този метод SAP цели да улесни всекидневието на хората, на които въпреки всичко се постанова да пътуват в създалата се обстановка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР