Ариана Гранде взриви своите хейтъри с новоиздадения си сингъл Yes,

...
Ариана Гранде взриви своите хейтъри с новоиздадения си сингъл Yes,
Коментари Харесай

Ариана Гранде взриви хейтърите след реакцията на Итън Слейтър в новоиздадения сингъл

Ариана Гранде взриви своите злобари с новоиздадения си сингъл " Yes, And? " като се прицели в тези, които я подлагаха на критика след спорната й връзка с Итън Слейтър тази година.

Тази седмица поп суперзвездата наруши мълчанието си след интензивна реакция от страна на почитателите след бурния й разказ с сътрудника й от Wicked Итън. Ариана се изправи пред интензивна поредност от ненавист през последната година, защото двойката беше заобиколена от обвинявания в невярност, само че източници потвърдиха, че връзката им е почнала едвам след края на другите им. 30-годишната певица възвърна силата си тази седмица, като пусна новата ария и музикален видеоклип с остро обръщение към мразещите я, че тялото й и любовният й живот не са тяхна работа.

В новият сингъл на Ариана пее: „ Свърши ми с грижата какво мислиш/не, няма да се крия/под личните ти проекции/Или да трансформира най-автентичния си живот. Не коментирай тялото ми, не отговаряй/Вашият бизнесът е твой и моят си е мой/Защо те интересува толк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР