Ариана Гранде обяви в сряда, че новият ѝ албум, озаглавен

...
Ариана Гранде обяви в сряда, че новият ѝ албум, озаглавен
Коментари Харесай

Ариана Гранде разкри, че новият ѝ албум Eternal Sunshine ще излезе на 8-и март

Ариана Гранде разгласи в сряда, че новият ѝ албум, озаглавен Еternal Sunshine ( “Безкрайна слънчева светлина ”), ще бъде публикуван на 8-и март, заяви АП.

Миналия петък Гранде пусна пилотния сингъл от албума - поп парче с хаус детайли, озаглавено yes, and?

Видеото към песента в ЮТюб започва с наедрял проект на покана за празненство, върху която написа AG7 (намек за 7-ми подред албум на Ариана Гранде). Отдолу има джипиес координати: 41.0359N  71.9545W. В тях е кодирано заглавието на бъдещия албум - Eternal Sunshine.

Координатите са на туристическото селце Монтаук в щата Ню Йорк. Там се развива действието на  американската романтично-драматична комедия от 2004 година на режисьора Мишел Гондри Eternal Sunshine of the Spotless Mind („ Блясъкът на чистия разум “). Във кино лентата с детайли на фантастика вземат участие Джим Кери (любимият артист на Ариана Гранде) и Кейт Уинслет.

Заглавието на кино лентата от своя страна е заимствано от поемата на Александър Поуп „ Елоиз към Абелар “ (1717 г.), в която се споделя за една трагична любовна история.

Новината за албума се появи за първи път в края на декември, когато двукратната носителка на премията „ Грами “ загатна за бъдещия си албум на страницата си в Инстаграм. 

Това ще бъде седмият ѝ студиен албум и първият след Positions от 2020 година

„ Ще се забележим следващата година “, написа тя в заглавието на обявата в Инстаграм, която включваше фотоси в студио и пред смесителния пулт, както и видео, в което някой от екрана ѝ споделя, че е „ съвсем последният ден на този албум “. Гранде дава отговор: „ Толкова съм изтощена “ и се смее. „ Но съм толкоз щастлива и признателна. Също по този начин се усещам, като че ли тежа 3000 тона “, добавя певицата във видеото.

Обявяването на албума пристигна няколко седмици откакто се появи новината, че Ариана Гранде е подписала контракт с компанията Good World Management, след раздялата си с дългогодишния управител Скутър Браун.

Новият албум ще бъде и първият ѝ след брака и последвалата разлъка с сътрудника по недвижими парцели Далтън Гомес, добавя Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР