Ариана Гранде може да играе Глинда Добрата вещица в дългоочакваната

...
Ариана Гранде може да играе Глинда Добрата вещица в дългоочакваната
Коментари Харесай

Разбивачка на семейства? Защо толкова много хора нападнаха Ариана Гранде

Ариана Гранде може да играе Глинда Добрата магьосница в дълго чаканата кино акомодация на бродуейския мюзикъл „ Wicked “, но мнозина в интернет всъщност я считат за същинско зло.

Носителката на " Грами "  в последно време се намира в центъра на скандал, обвързван с сътрудника ѝ от " Wicked " Итън Слейтър. Според някои известия, двойката е почнала да се среща на фона на разлъка със съответните им съпрузи - Гранде с Далтън Гомез и Слейтър с Лили Джей.


 16 песни за разлъка и техните трагични истории  16 песни за разлъка и техните трагични истории  16 песни за разлъка и техните трагични истории  16 песни за разлъка и техните трагични истории
Ответната реакция от страна на онлайн потребителите е толкоз бурна, че Ариана Гранде беше принудена да се намеси и да призове почитателите си да спрат да „ изпращат омразни известия “ до разнообразни хора в живота ѝ  след издаването на албума ѝ Eternal Sunshine по-рано този месец.

30-годишната изпълнителка на „ Thank U, Next “ беше подложена на нова вълна от рецензии след издаването на последния си албум, защото почитателите считат, че някои от песните ѝ са отпратка към брака ѝ с някогашния ѝ брачен партньор Далтън Гомез и новата ѝ противоречива връзка с Итън Слейтър. Според критикуващите, Ариана се пробва да оправдае държанието си в обстановката. Албумът, въодушевен от филма " Блясъкът на чистия разум "  от 2004 година, с присъединяване на Кейт Уинслет и Джим Кери, изглежда се занимава с разпадането на връзка, сходна на тази в лентата.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР