Ариана Гранде и Далтън Гомес официално тръгнаха по пътя на

...
Ариана Гранде и Далтън Гомес официално тръгнаха по пътя на
Коментари Харесай

Ариана Гранде и Далтън Гомес са подали молби за развод

Ариана Гранде и Далтън Гомес публично потеглиха по пътя на развода. 30-годишната изпълнителка и 28-годишният сътрудник на недвижими парцели по едно и също време са подали молби за преустановяване на брака. 

Повече елементи към процеса не се оповестяват, както и дали посред им е имало предбрачен контракт, който да улесни подялбата на имущество, закупено по време на взаимния им живот.

Новина за раздялата на Гомес и Гранде беше оповестена през юли, само че формалните молби за бракоразвод се подават два месеца по-късно, тъй като двамата са желали постепенно да преминат през детайлите. По думите на източник, те са решили да разрешат всичко отвън правосъдната зала, като се договорят между тях без намесата на юристи и съдии. Така дружно оформят документите, които подават в един и същи ден, предава bgonair.bg.

" Те в действителност бяха доста уважителни и деликатни един към различен през целия развой ", споделя осведомен със обстановката. Той добавя, че Гранде и Гомес са били доста благи и търпеливи, като към този момент и двамата са траяли напред. Официалната дата на раздялата е записана като 20 февруари 2023 година.

След като новината за раздялата стана факт, непосредствен до двойката заяви, че решението е било общо и се е взело без спомагателни драми и проблеми.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР