Ариа отвърна остро на Камелия по повод скорошно интервю, в

...
Ариа отвърна остро на Камелия по повод скорошно интервю, в
Коментари Харесай

Ариа и Камелия се хванаха за гушите

Ариа отвърна остро на Камелия във връзка скорошно изявление, в което фолк легендата разяснява театралното държание на по-младите си колежки. Известно е, че Ариа се раздава на участията си, танцува върху масите, съблича почитателите и ги кара да демонстрират мускули от сцената. Певицата от време на време и лежи на сцената по тил, а краката ѝ са вдигнати във въздуха, имитирайки каране на колело. Именно подобен вид държание разяснява Камелия в свое изявление, като изрази мнение, че някои нейни колежки не вършат шоу, а сеир.

“Да уточним какво е шоу в България! Между сеир и шоу има огромна разлика! Мисля, че повече се търси сеирът в последно време, тъй като шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, тъй че да бъде очарована. А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, тъй като просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на сътрудници дори… Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката – това за мен е повече сеир, в сравнение с шоу. Така че аз съм „ ЗА “ шоуто, само че равнището много се промени и сеирът измести шоуто ” – съобщи Камелия.

Факт е, че освен Ариа, само че и други изпълнителки имах сходно държание в нощните заведения. Бившата на Георги Йомов обаче реши да отвърне на рецензията, въпреки името ѝ да не е било споменавано. Хайст Котарачето участва на присъединяване на младата певица, на което реши да я пита непосредствено: “Какво мислиш за хейта от Камелия? ”, а изпълнителката отсече:

“За хейта от кого? Виж, не одобрявам мнения за себе си от хора, които излизат по зърна и по пеперудки на концерти ”.



Камелия

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР