Ариа може и да не е сред топ имената в

...
Ариа може и да не е сред топ имената в
Коментари Харесай

Ариа подби конкуренцията с безплатни шотове

Ариа може и да не е измежду топ имената в попфолка, нито да има най-големите шлагери, само че няма по какъв начин да се оплаче от липса на внимание. Всъщност, Мария Цветкова, както е рожденото й име, се радва на много предложения за театрални изяви. Бясната купонджийка, която нееднократно е сразявала с разкрепостено, дори вулгарно държание по участия, в последно време залага на нова тактика. Ариа подбива конкуренцията, като популяризира изявите си с безвъзмездни шотове. Разбира се, има измама – почитателите да се включват в странните й провокации.
„ Шотовете от мен! ”, афишира Ариа в клипчета, с които популяризира идни свои клубни изяви. Във видеа от тях след това се вижда, че певицата фактически поръчва напитки за почитателите си. Има единствено за тези, които й се връзват на акъла. Доскоро Ариа организираше надпревари по лицеви упори за мъжете. Вече ги кара и да пият на екс шотове, до момента в който вършат упражненията. Случва се да реши да ги затрудни, като ги възкача или пък ляга върху гърбовете на няколко „ състезателя ”. Накрая афишира спечелилият, само че специфична премия май няма.

Отскоро Ариа е измислила и предизвикателство за девойките. Кара ги да лягат до нея на сцената и щръкнал крайници, движейки ги, като че карат колело. Странно, само че много девойки се връзват на акъла на чалгаджийката. На едно от последните си участия към десетина девойки се включиха в безсмислената задача на Ариа. Нищо, че множеството бяха с поли и рокли. Легнаха на сцената до Ариа и вирнаха крайници против барабанчика, който за шанс се оказа отсреща им. Услужлив почитател подпираше главата на Ариа, тъй че тя да не се напряга, до момента в който наставлява девойките по микрофона.

Друга запазена марка на Ариа е на всяко присъединяване да се чекне на възродения ретро шлагер „ Комбайна-вършачка ”, по-известна като „ Васко Жабата ”. С години забавяне, парчето в осъществяване на оркестър „ Камчия ” ненадейно стана супер известно в България и се изкачи до първите места в Сърбия, Хърватска и Словения, а в последно време натрупа известност и в Германия, Австрия, Швеция и Швейцария. Даже неотдавна една от трите най-големи музикални компании в света „ Warner Music ” закупи правата на песента и направи формален ремикс, който към този момент се популяризира в целия свят. Ария избира оригинала, на който изключително се ентусиазира, размятайки коси в гневни танци. На една от последните си изяви сътрудник в кючек й бе мъж, облечен в плюшен костюм на жаба. От заведението очевидно са показали автентичност, включвайки аниматор, който да се вихреше на сцена с Ариа и нейни почитателки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР