> АрхивВтори мъж от Девня, завърнал се от чужбина, е

...
> АрхивВтори мъж от Девня, завърнал се от чужбина, е
Коментари Харесай

Още един мъж от Девня е с коронавирус в Инфекциозна клиника - Варна

 > АрхивВтори мъж от Девня, завърнал се от чужбина, е настанен с ковид в Инфекциозна клиника във Варна, научи Varna24.bg .

Информацията е на кмета на Девня Свилен Шитов, който заяви в обществената мрежа следното:

" Уважаеми съграждани, осведомявам Ви, че още един девненец, завърнал се от чужбина, е настанен в инфекциозната клиника на УМБАЛ " Св. Марина “ - гр. Варна, откакто е дал позитивна проба за ковид. Издирени са контактните му лица (общо четирима), които са сложени под 28-дневна домашна карантина в Девня.

Доброволческият отряд, чиновници на общинската администрация и всички лица, които са директно ангажирани с изключителната обстановка, ще раздават маски на гражданите по домовете. Първо ще бъдат обхванати възрастните хора, по-късно обществено слабите фамилии и ще продължим акцията до привършване на количествата маски, които Община Девня поръча от великотърновска компания.

Ежедневната стерилизация на града продължава, а в събота и неделя екипите ще пръскат и във входовете на жилищните блокове.

Апелирам още един път за прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, както и за осъзнаване на отговорността на всеки един от нас за недопускане разпространяването на болестта! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР