> АрхивТрима са задържани за постоянно в ареста, другите са

...
> АрхивТрима са задържани за постоянно в ареста, другите са
Коментари Харесай

Разбиха голяма престъпна група при акции в София, Варна и Кюстендил

 > Архив
Трима са арестувани за непрекъснато в ареста, другите са с домакински арест и парична гаранция. Единият от членовете на групата е бил арестуван в миг на разработване на неистинен документ за идентичност, оповестява " Дарик ".

Групата е осигурявала и е имала опция да създаде съвсем всевъзможен документ, който се предлага от държавната администрация на България, съобщи Темелакиев. Клиенти били лица от престъпния контингент у нас и прилежащи страни, също уредници на канали за трафик на мигранти.

Престъпната група е изработвала подправени работни визи, най-вече за Германия, документи за идентичност, интернационалните паспорти, шофьорски книжки, дипломи за обучение, актове за раждане и свидетелства за брак. Имало и ценоразпис, като сумите варирали омежду 130 лева и 650 лева

Освен заготовки за неистинен документи при претърсванията били открити празни бланки, преса за слагане на холограми, разнообразни печати, като измежду тях имало и на всички регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, както и неистински еврови банкноти.

Милева разясни, че 16 души ще бъдат упрекнати и ще им бъде поискано от съда да им наложи непрекъснат арест. При претърсванията са били открити над 10 кг наркотични субстанции и над 240 хиляди лева Имало склад в София, в който се съхранявали опиатите. Част от участниците в групата били арестувани в миг на договорка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР