, архивОбектът не работи от години, но последно бе собственост

...
, архивОбектът не работи от години, но последно бе собственост
Коментари Харесай

Изгоря култова дискотека в Сливен, откриха мъж в безсъзнание вътре

, списък

Обектът не работи от години, само че последно бе благосъстоятелност на Атанас Мъндев – посоченият за водач на групировката „ Клуб 777 “, съобщи Флагман.

Мъж е открит в безсъзнание от пожарникари в някогашна паметна дискотека в Сливен, която е била запалена тази нощ. Клубът, който не работи от години, бе благосъстоятелност на Атанас Мъндев, който бе апетитен за водач на някогашната силова формация „ Клуб 777 “. Отритият човек, който е на забележима възраст към 45 година, е откаран в болница, откакто е бил открит в безпомощно положение – обгазен и в безсъзнание. Състоянието му остава тежко.

От различен обект, който в този момент е на концесия на Мъндев в Градската градина – увеселителният парк „ Европарк “ пък тази заран разгласиха фотографията на мъжа с текст: „ Това е подпалвача на дискотека “Sax ”. Към хората, които са го пратили – елата си го вземете “. Заплашително звучащото известие още стои на страницата на обекта във фейсбук.

От полицията още няма публично удостоверение за случая. По информация на „ Звънар “, обаче, началникът на сливенската Пожарна комисар Владимир Демирев е съобщил, че множеството обстоятелства към този момент говорятъ фактически за тенденциозен палеж. Върху заведението, което не работи от години, има много съществени провали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР