> АрхивНаградата се дава в навечерието на Деня на народните

...
> АрхивНаградата се дава в навечерието на Деня на народните
Коментари Харесай

Връчват отличието Млад учител във Варна

 > Архив
Наградата се дава в навечерието на Деня на националните будители и е за стимулиран и добър старт в учителската специалност.

Церемонията ще се състои през днешния ден от 11 часа в Юнашкия салон във Варна. 

Номинираните претенденти са на възраст до 35 години и са посочени от колективите на детски градини и учебни заведения. Оценяват се по правилник от специфична комисия.

" По традиция тези оценки се случват в навечерието на Деня на националните будители, тъй като няма друга специалност, която заслужава по-голямо самопризнание за одобряване и развиване на българската нематериалност! За да бъдеш добър преподавател, е значимо да обичаш това, което преподаваш, и тези, на които преподаваш. Благодаря Ви, че сте положителни учители на нашите деца! Прекрасно е, че младежи като Вас са избрали за своя професионална реализация българското учебно заведение. Образованието постоянно е приоритет за Община Варна. Бъдете здрави, стимулирани и сполучливи! ", съобщи кметът на Варна  по време на церемонията предходната година, когато бяха наградени 32-ма преподаватели от учебни заведения и детски градини в морската столица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР