> Архивна снимкаПолучател на стоката е българско търговско дружество, като

...
> Архивна снимкаПолучател на стоката е българско търговско дружество, като
Коментари Харесай

Нови подробности за многото кокаин в Бургас

 > Архивна фотография
Получател на стоката е българско комерсиално сдружение, като от Еквадор за него са били предназначени 15 контейнери с банани, във всеки от които е имало по 20 палета. Общо кашоните са били 20 626 броя. Открити в тях са към 75 кг кокаин ", означи Георги Чинев.

Той уточни още, че е грама на такова високорисково наркотично вещество възлиза на близо 70 евро, а на едро - цената е към 80 хиляди лв.. " Установено е, че част от бананите - 3240 кашона са били експортирани за Румъния. Идентифицират се баркодовете на обособените колета. Пратката е включвала банани от 32 ферми от Еквадор ", добави окръжният прокурор. 

По думите му по случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354 а, ал.2, вр. ал 1 от Наказателен кодекс, т.е " задържане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции - кокаин, в изключително огромни размери ". " Проведени са голям брой дейности по следствие, като са разпитани лица в качеството им на очевидци, осъществяване оглед на местопроизшествието, назначена е и физико-химическа експертиза ", добави Георги Чинев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР