АрхивДелото е приключило, от фактологическа страна е изяснено всичко. До

...
АрхивДелото е приключило, от фактологическа страна е изяснено всичко. До
Коментари Харесай

Година след ужасяващата трагедия във Владиславово делото е приключено

 Архив
" Делото е завършило, от фактологическа страна е изяснено всичко. До 1 февруари прокурорът ще се произнесе с прокурорски акт. Потвърди се, че Веселин Димитров е създал този гърмеж и при гибел на дееца няма ка да има наказателно произвеждане. Доказана е предумисъл при причиняването на гърмежа, не е инцидентно или по нехайство. Касае се за първи гърмеж, следващ втори гърмеж и породените трагични последици с три жертви. Прекратено е производството заради гибелта на причинителя. Всички, които са имали право да се срещнат с материалите по делото, са се срещнали. Не са постъпили претенции и възражения във връзка с следствието. Всичко е изяснено, кое къде се е намирало, следствието е вникнало в най-тънките елементи на всеки един миг от това, което се е случило ", изясни прокурор Конов. 

Припомняме, че на 13 януари предходната година, мощен гърмеж раздруса жилищният блок, а злокобната детонация взе три жертви, измежду които и самият причинител, някогашният служител на реда Веселин Димитров. 

Дълго време достъпът до 14 жилището във входа беше стеснен, а жителите на блока още не могат да се отърсят от преживения ужас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР