Арх. Иван Шишков, служебен министър на регионалното развитие и благоустройството,

...
Арх. Иван Шишков, служебен министър на регионалното развитие и благоустройството,
Коментари Харесай

Арх. Иван Шишков за интерконектора с Гърция: Строителят пое ангажимента между 10 и 15 септември да бъде завършен

Арх. Иван Шишков, длъжностен министър на районното развиване и благоустройството, обясни по БТВ за интерконектора с Гърция:

" Строителят пое уговорката сред 10 и 15 септември да бъде приключено. Това, което ние сме създали като администрация и министри на районното развиване, е, че разделих обекта на два стадия, с цел да може в един миг да бъдат приключени тези строителни работи.

В другите елементи, които бяха останали, веднъж има да се довършва, има дребни действия, с цел да имаме гаранция, че строителят ще ги довърши, аз съм поел уговорката да създадем акт 16 и позволение за прилагане.

Работим всекидневно със строителния контрол, с цел да имаме подготвени документи. Строителят беше забавил инерцията, убедихме го, че избрани действия тряба да се извършат незабавно. 

Това, което има да се довършва, са няколко дребни неща, една железна структура ще я защитят с гипсокартон, до края на седмицата ще са подготвени. Завършен е противопожарният тръбопровод в главната постройка, където е площадката в община Хасково, там е зъвршена връзката с канализацията, там чакаме отвесната планировка за асфалтирането на пътя. До десетина дни би трябвало да се приключи строителството и до нкк дни надзорът да показа всички документи и до края на септември да потече газ. "  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР