Арх. Иван Несторов е назначен за шеф на ДНСК -

...
Арх. Иван Несторов е назначен за шеф на ДНСК -
Коментари Харесай

Арх. Иван Несторов поема ДНСК

Арх. Иван Несторов е назначен за началник на ДНСК - Дирекцията за народен строителен надзор. Заповедта за назначението е на министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Несторов сменя на поста Милка Гечева считано от през днешния ден, 28 септември 2017 година

Преди да оглави ДНСК, арх. Несторов беше шеф на дирекция " Геозащита и благоустройствени действия " в Министерство на регионалното развитие. Завършил е висшето си обучение в Букурещ в института по архитектура и градоустройство " Йон Минку " през 1983 година, оповестяват от Министерство на регионалното развитие.

Несторов има 11-годишен стаж в Инспекцията за държавен и механически надзор, чийто приемник е ДНСК. Както и 18-годишен стаж в Столична община като поредно е заемал позициите шеф отдел " Архитектура ", шеф на Дирекция " Контрол по строителството " и шеф на Дирекция " Архитектура и градоустройство ".

Припомняме, преди седмица Милка Гечева беше уволнена от поста си като началник на ДНСК. За това медиите схванаха по много чудноват метод - от пост в персоналния профил на вицепремиера Валери Симеонов във фейсбук , макар че заповедта за уволняване още веднъж е на министъра на Министерство на регионалното развитие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР