Арх. Георгиев от Екипът на София“: Повече от 1 кола

...
Арх. Георгиев от Екипът на София“: Повече от 1 кола
Коментари Харесай

Арх. Георгиев от „Екипът на София“: Повече от 1 кола на семейство е лукс, хората да плащат по-висок данък

Арх. Георгиев от „ Екипът на София “: Повече от 1 кола на семейство е разкош, хората да заплащат по-висок налог.

Арх. Любомир Георгиев ще е новият зам.-кмет на София, който ще дава отговор за градската среда и благоустройството. Това разкри самият той в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия.

Назначаването на Георгиев, който е част от „ Спаси София “, обаче ще стане допустимо едвам откакто бъде определен началник на Столичния общински съвет, а този избор буксува към този момент две седмици.

Георгиев беше запитан и дали пък той не е идващият основен проектант на столицата. „ Не е подобен проектът, занапред следва да престкруктурираме цялата общинска администрация “, изясни арх. Любомир Георгиев. Сега основният проектант отговарял за ужасно доста неща, от които трябвало да бъде разтоварен, едвам след преструктурирането, щяло да има конкурс за основен проектант. „ Кметът ще внесе предложение, а по-късно проектът ни е да създадем конкурс за основен проектант “, изясни Георгиев.

Според него доста значимо било да се пресъздава средата. За да се приказва за бъдещето на София, трябвало да се знае какво се планува. Друго нещо, което трябвало да се направи, е положителният надзор по строителството.

Георгиев изрично се разгласи против това едно семейство да има две коли и прикани столичани да карат колело и да употребяват градския превоз .

Припомняме, че преди няколко седмици орхитектът от екипа на Борис Бонев и Секретен сътрудник анонсира скандалните си оферти по този начин – налозите за втора кола и празно жилище би трябвало да се усилят.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР