Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени – в

...
Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени – в
Коментари Харесай

Николай Денков: Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени

Аргументите за вота на съмнение са изцяло измислени – в тях няма нищо съдържателно от позиция на стопанската система или енергетиката, съобщи министър председателят Николай Денков в Пловдив по отношение на първия избор на съмнение към неговото държавно управление.

Депутатите се събират изключително, с цел да обсъдят настояването на опозицията

„ Това, което има, са изкуствени страхове на хората, които имат учредения да са обезпокоени, само че тези страхове са разпалени от политици, които си вършат политическата пропаганда за локалните избори “, разяснява Денков.

Заканата на Българска социалистическа партия да внесе втори избор на съмнение в бранш " Сигурност " министър председателят разяснява с думите, че това е втора серия от същото.

В 15 ч. депутати ще гласоподават импортирания от опозицията избор на съмнение за политиката в бранш „ Енергетика “. Дебатите бяха през вчерашния ден .

За да бъде сполучлив, минимум 121 депутати би трябвало да гласоподават „ за “

Не се чака вотът да мине , защото от ГЕРБ-СДС и от Движение за права и свободи оповестиха, че няма да го поддържа. Партиите в съпротива – „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и „ ИТН “, имат 72 гласа.

По мотив митингите на енергетиците и миньорите Николай Денков съобщи, че постоянно са добре пристигнали за договаряния.

„ Няма никакво съображение за ефикасни протестни дейности през зимата. Очаквам, че самите енергетици ще схванат, като мине малко страстта, че ние в действителност работим за тях. Те работят против себе си “, съобщи Денков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР