Арестуваният заедно с Митьо Очите, мултимилионер Бенчо Бенчев е обект

...
Арестуваният заедно с Митьо Очите, мултимилионер Бенчо Бенчев е обект
Коментари Харесай

Черни облаци за милионера Бенчо Бенчев! Прокуратурата го захапа като питбул!

Арестуваният дружно с Митьо Очите, мултимилионер Бенчо Бенчев е обект на следствие от Районната прокуратура в Бургас. Това излиза наяве от известие на държавното обвиняване до медиите.

Магистратите ще обясняват дали Бенчев не е оказал помощ на Митьо Очите да се укрие, оповестява Блиц.

" Под надзора на Районна прокуратура Бургас се организира следствие по досъдебно произвеждане за това, че в интервала от 02.08.2018г. до 05.08.2018г. в гр.Истанбул, Турция е спомогнато на разположение, направило закононарушение да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене, без да е имало съглашение с това лице, преди да е направило самото закононарушение – закононарушение по чл.294 ал.І от Наказателен кодекс ", показват от прокуратурата. И прецизират, че в случай че виновността на Бенчо Бенчев бъде потвърдена в съда, то той може да бъде вкаран за 5 години в пандиза.

" По случая се организират разпити на голям брой очевидци, в това число и такива пред арбитър, направени са интернационалните следствени поръчки, с които са изискани публични документи от Турция и Гърция, изискани са информации от Граничен контролно-пропусквателен пункт, подхванати са и други, относими към предмета на следствие, процесуални дейности ", безапелационни са прокурорите от морския град.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР