Арестуваният за педофилия пловдивски зъботехник остава за постоянно в ареста.

...
Арестуваният за педофилия пловдивски зъботехник остава за постоянно в ареста.
Коментари Харесай

Гнусният педофил - зъботехник най-накрая си го получи

Арестуваният за педофилия пловдивски зъботехник остава за непрекъснато в ареста. Днес Окръжен съд му наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража ", оповестява "Трафик ".

55-годишният Георги Колев бе задържан, след сигнал от майката на 9-годишно момиче. Малката била подмамена от Колев в кабинета му в региона на Бунарджика, а там той удоволетворил первезните си наклоности.

Окръжният съд възприе изцяло доводите на Районния съд, че въпреки досъдебното произвеждане да е в начална фаза, от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение обвиненият да е направил закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване, а то е наказуемо с отнемане от независимост до 6 години.

Магистратите одобриха още, че при по-лека мярка за неотклонение от задържане под стража не съществува заплаха Колев да се укрие, само че съществува заплаха да извърши друго закононарушение.

Пострадалото лице е дете – доста под 14 години, което наред с съответния метод на осъществяване на действието образува повишена социална заплаха.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР