Арестуваният за жестокия побой над бизнесдамата София Терзийска в Благоевград

...
Арестуваният за жестокия побой над бизнесдамата София Терзийска в Благоевград
Коментари Харесай

Биячът на бизнесдамата от Благоевград: Не съм извършил това гадно деяние!

Арестуваният за жестокия побой над бизнесдамата София Терзийска в Благоевград Кирил Лукаров е едвам на 21 години, само че към този момент има 3 присъди, стана ясно по време на делото в Окръжния съд за гледане на мярката му за неотклонение. 

Младежът е осъждан за нанасяне на междинна телесна щета, за обир, а последната му условна присъда е от преди една година за трафик на мигранти през границата. В момента той се намира в изпитателния период. 

" Не съм направил това гадно действие, апелирам за по-лека мярка ", сподели Лукаров пред съда. 

Според прокуратурата, след побоя, който той е нанесъл с железен крик над Терзийска на 10 октомври преди обед пред блока й, той се е укрил, опитал се е да скрие и облеклата, с които е бил. Наложило се е да бъде разгласен за общодържавно търсене, написа " 24 часа ".

Най-вероятно обвиняването против него, което е за междинна телесна щета, ще бъде преквалифицирано в тежка телесна щета, защото потърпевшата жена е с цялостна загуба на зрението на едното окото. 

Очаква се съдът да се произнесе дали Лукаров ще остане в ареста. 

Стефка Терзийска беше брутално пребита с железен крик преди седмица пред дома си измежду бял ден. Арестуван бе 21-годишният благоевградчанин Кирил Лукаров, който полицията откри три дни по-късно в хотел в Сандански. Той е упрекнат в причиняване на междинна телесна щета, осъждан е бил и различен път за побой. Районен съд му наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “, а през днешния ден той я апелира пред Окръжен съд.  Стотици благоевградчани се събраха по-рано през днешния ден пред Съдебната палата в Благоевград на митинг под надпис „ Не на насилието “. Те упорстват за строго и заслужено наказване за причинителя на побоя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР