Арестуваният в Бургас опасен руснак е ръководел сектата Каула Дхарма

...
Арестуваният в Бургас опасен руснак е ръководел сектата Каула Дхарма
Коментари Харесай

Отвратителни подробности за арестувания изверг в Бургас, сексуалните му гаври са брутални

Арестуваният в Бургас рисков руснак е ръководел сектата Каула Дхарма (б. а. – от санскрит: път към семейството). 40-годишният мъж, чието рождено име е Сергей, набирал млади дами, които да го следват и да му се подчиняват абсолютно, оповестява " Флагман ".

Бившият треньор по йога бързо се издигнал в очите на наивните девойки. Той се прекръстил на Митрадевананда (б. а. – висше провидение, намиращо се в непрекъснато блаженство) Свами Парамахамса и се самообявил за провидение.

Престъпникът обитавал 3-етажно имение в Подмосковието дружно с 15 наложници. Младите и красиви дами били убеждавани от „ гуруто”, че ще доближат духовно извисяване единствено в случай че му се подчиняват изцяло и забележете – вземат участие в порно филми.

Сергей наел професионални гримьори и оператори, с цел да създадат гола фотосесия на хубавиците, които наричал свои дами. Малко по-късно те лъснали в уеб сайтове за компаньонки. Всичко направеното предавали на „ гурурто” си. Всъщност всяка негова „ жена” била длъжна да заработва най-малко 1 200 евро на месец от проституция и порно филми. В Интернет плъзнали клипчета на красивите рускини, които настояват, че най-голямо благополучие за тях е да вземат участие във филми за възрастни.

Според източници част от девойките са пласирани от Сергей в Слънчев бряг.

Извергът даже употребявал бременни модели за фотоси. След раждането те захвърляли бебетата като се отказвали от тях.

Някои от дамите се включвали в сектата с дребните си дечица, които след това изчезвали. Руски специалисти настояват, че те или са продадени в полово иго или умирали при брутални оргии. Всичко това ставало със единодушието на майките им, които били убеждавани, че по този метод ще доближат духовно извисяване.

Припомняме, че Сергей беше задържан в Бургас преди броени дни. Предстои той да бъде екстрадиран в Русия, където е търсен за ликвидиране. Днес в съда той изиска леговище у нас, като съобщи, че в родината му имало „ огромна преса “ и бил натопен. Самопровъзгласилият се за провидение руснак е обвинен и за убийството на 7-годишно дете.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР