Арестуваният служител от НСО за убийството на Станка Марангозова е

...
Арестуваният служител от НСО за убийството на Станка Марангозова е
Коментари Харесай

Арестуваният служител от НСО бил близък с...

Арестуваният чиновник от НСО за убийството на Станка Марангозова е бил в близки връзки с уволнените през 2013 година двама гардове от същата работа. Това разкриха пред Фрог нюз източници от самата работа. Те обясниха, че когато излязла информацията за сътрудника им Борис Иванов, всички били предизвестени да си траят.

В изявление при започване на 2013 година някогашният началник на Министерство на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви пред медиите, че двама гардове от НСО са уволнени за връзки с проведената престъпност. Той посочи, че единият от тях даже е пазил експремиерът Сергей Станишев. Според източниците въпросните чиновници след време още веднъж се върнали на работа с решение на съда. На всички, обаче направило усещане, че те поддържат близки връзки с Борис Иванов.

Той пък минавал, съгласно сътрудниците си за „ малък хитрец “. Бил в авангарда, като имал отговорност преди обещано мероприятие да ревизира със специфична инсталация за взривни устройства. Заради характерния цвят на косата всички импровизирано му викали „ Рижия “. Източниците са безапелационни, че той не се отличавал с някакви по-специални професионални качества. Именно по тази причина всички гардове били сюрпризирани след неговия арест. Служителите от НСО споделиха, че са възмутени от известието на институцията им за това, че службата спомага на проверяващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР