Арестуваният преди ден бизнесмен Пламен Бобоков бе свързан от прокуратурата

...
Арестуваният преди ден бизнесмен Пламен Бобоков бе свързан от прокуратурата
Коментари Харесай

Президентски съветник и прокурор са разследвани за търговия с влияние заради Бобокови

Арестуваният преди ден предприемач Пламен Бобоков бе обвързван от прокуратурата с президентския консултант и някогашен длъжностен министър на вътрешните работи Пламен Узунов и с мъж, чийто букви и биография съответстват с тогавашния русенски областен прокурор Николай Николов. Според прокуратурата в телефона на Бобоков е открита връзка с двамата. Заради това е почнало следствие против " висши длъжностни лица и магистрати за незаконно съдружие за търговия с въздействие ". След позволение на арбитър на двамата са били осъществени персонални обиски и изземвания. Засега те не са обвинени.

 https://www.mediapool.bg/gal/89/orig_8c97bb997217d8d935545681ec75e182.jpg

Скрийншотове от диалозите на Бобоков бяха пратени до медиите. От тях излиза наяве, че връзката му с прокурора, чието име е записано в телефона му като Prok. N.N., е била по-честа. Не се схваща обаче защо си приказват. В един от чатовете да вземем за пример прокурорът пита дали още е в играта, а предприемачът дава отговор " 100% ".

 https://www.mediapool.bg/gal/89/orig_797108ddac673705a92ea2019761192c.jpg

В различен чат Николов изяснява, че Цацаров и Гешев ще вървят в Брюксел и това може да стане причина за отсрочване. Не се схваща обаче какво ще се отсрочи. В трети диалог двамата разискват, че са вярвали, че нещо ще стане, само че то не се е случило.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР