Арестуваният от МВР общински съветник от ДПС Алтънай Халил бе

...
Арестуваният от МВР общински съветник от ДПС Алтънай Халил бе
Коментари Харесай

Освободиха арестувания общински съветник от ДПС в Кърджали, посрещнаха го с аплодисменти

Арестуваният от Министерство на вътрешните работи общински консултант от Движение за права и свободи Алтънай Халил бе освободен, откакто през вчерашния ден беше арестуван под претекста за пазаруване на гласове. Това заяви във Facebook заместник-председателят на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали доктор инж. Хасан Азис, който по-рано изрично стачкува против беззаконието и полицейщината на управляващите и нареса задържането на Халил " невиждан опит за подстрекателство и нарушение на човешките права от държавна институция ".

В протоколите за претършуване и от разпита му няма никакви доказателства, уличаващи го в сходно действие, безапелационни са от Движението.

Ето какво написа още доктор инж. Хасан Азис в обществената мрежа:

Алтънай Халил беше освободен пред погледите на стотици последователи и членове на Движение за права и свободи!
Справедливостта ще спечелва, и всички напразни и нелепи внушения ще бъдат изобличени

Благодаря на всички за доверието и поддръжката!
Това демонстрира силата на Движение за права и свободи!

Никой човек не може да бъде арестуван и посочен за отговорен, до момента в който не се потвърди неговата виновност. 1-2 дни преди изборите постоянно ние от Движение за права и свободи сме най-удобните да бъдем посочени за отговорни. Ние мощно имаме вяра, че точно Движение за права и свободи е организацията, която пази човешките права: да гласуваш, да избираш, да участваш свободно в изборите, и да агитираш!

Алтънай Халил е наш съгражданин, съидейник, съпартиец, общински консултант. Той прави почтено своята работа: това е и което прави всеки един от нас. Всички ние поддържаме дейностите на нашите членове и симпатизанти!

Движение за права и свободи е срещу пазаруването на гласове! Никоя партия не може да съществува с пазаруване на гласове. Няма по какъв начин 32 години да растеш и да стигнеш чак до председателските места в Либералната партия и Световния демократичен съюз с пазаруване на гласове!
Движение за права и свободи се учредена на хрумвания, правила, права и свободи на българските жители, без значение къде се намират!

Благодаря на Алтънай Халил за достойното държание, и съм сигурен, че ще продължи да извършва отговорностите по убежденията си за Движение за права и свободи.

„ Благодаря на всички от сърце, че ме подкрепяте! “, сподели Халил под звуците на бурни овации.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР