Арестуваният 36-годишен служител на ГДБОП е шофирал в неадекватно състояние

...
Арестуваният 36-годишен служител на ГДБОП е шофирал в неадекватно състояние
Коментари Харесай

Служителят на ГДБОП е шофирал под въздействието на амфетамин, опитал се да заблуди полицаите

Арестуваният 36-годишен чиновник на ГДБОП е карал в несъответстващо положение под въздействието на амфетамин и е опитал да заблуди служителите на реда, че е чиновник от дирекция „ Вътрешна сигурност “. Това съобщи на брифинг прокурор Георги Иванов от Софийската районна прокуратура.

Иванов изясни, че повода за инспекцията от страна на полицията, е методът, по който е карал, застрашавайки живота на останалите участници в придвижването. Предстои да му бъде поискана мярка „ задържане под стража “.

Прокурор Иванов даде информация и по различен случай с българин, превозвал мароканци, арестуван след полицейско гонене в столичния квартал „ Надежда “. Прокуратурата ще изиска и неговия непрекъснат арест. В събота е имало и различен сходен случай, при който лидер на лек автомобил е превозвал 7 непознати жители и още веднъж е осъществил злополука.

Софийската районна прокуратура даде брифинг, с цел да оповести няколко случая от последните дни. Първият – българин, превозвал четирима мароканци.

На Околовръстното шосе на София той е блъснал полицейски автомобил на 2-ро районно ръководство.

В последна сметка автомобилът е спрян в кв. „ Надежда “ на кръстовището на бул. „ Ломско шосе “ и „ Бели Дунав “. Шофьорът е с две повдигнати обвинявания – за непокорство на орган на властта и за безчинство при ръководство на моторно транспортно средство.

По прокурорската инспекция по сигнала на Кирил Добрев против управлението на Българска социалистическа партия, Иванов разяснява, че към момента няма постъпили никакви материали от партията.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР