Арестувани са албанец, издирван от Интерпол и негов съучастник, съобщиха

...
Арестувани са албанец, издирван от Интерпол и негов съучастник, съобщиха
Коментари Харесай

Оставят в ареста албанец, издирван от Интерпол-Италия

Арестувани са албанец, търсен от Интерпол и негов съизвършител, оповестиха от Варненската апелативна прокуратура. Двамата минали незаконно българо-румънската граница. Искането за ареста им е от Районната прокуратура в Генерал Тошево и бе почетено от Районния съд.

Срещу 40-годишния албански жител Кристо Д. и сънародникът му - 28-годишният Флоренц Н. се води следствие за незаконно прекосяване на сухопътната българо-румънска граница в землището на село Росица без позволение на управляващите и не през избраните за това места.

Нелегалните мигранти са арестувани в румънското село Валени и са върнати от управляващите на Румъния в България.

Кристо Д. е разгласен за търсене в Шенгенската осведомителна система от Интерпол Швейцария със синя бюлетина още през 2014 година Той е обвинен за квалифицирана кражба. Той се търси и от Интерпол Италия и има наложена възбрана за влизане в Република България.

Кристо Д. и Флоренц Н. са влезнали в България през Република Македония. С наето от тях такси са достигнали границата с Република Румъния. Желанието им е било да се придвижат до Франция, където обяснили, че имат родственици. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР