Арестуваната зам.-кметица на столичния район „Младост“ Биляна Петрова е пишела

...
Арестуваната зам.-кметица на столичния район „Младост“ Биляна Петрова е пишела
Коментари Харесай

Скандална мълва за собственика на „Първешица“, чиято щерка направи куп поразии с тузарския си „Мерцедес“, и арестуваната зам.-кметица на „Младост“

Арестуваната зам.-кметица на столичния регион „ Младост “ Биляна Петрова е пишела плановете за европари на притежателя на „ Пършевица “ Димитър Зоров. Това твърди BulNews.bg.

Тогава тя е заемала виновна позиция в Разплащателната организация на земеделското министерство.

В средата на април Петрова бе арестувана дружно с кмета на „ Младост “ Десислава Иванчева при зрелищна акция в центъра на София. Оттогава двете са в ареста с обвиняване на взимане на рушвет.

Около притежателя на мандра „ Пършевица “ Димитър Зоров се разшумя още веднъж преди дни, когато щерка му Силвия блъсна с чисто новия си „ Мерцедес “ двама души край София .

Мъжете работели в „ Чистота “ и изпълнявали служебните си отговорности, когато 24-годишната жена ги прегазила. Единият от потърпевшите е в тежко положение и медиците се борят за живота му.

Малко прочут факт е, че Димитър Зоров е приключил полицейската академия в Симеоново в един випуск с Бойко Борисов. Веднага след измененията той се захваща с млечния бизнес. Бившият полицай купува полуразрушената мандра в местността Пършевица във Врачанския балкан, като финансирането е обезпечено от банка. Първи помощници са брачната половинка му Марияна и майка му Вълкана. В средата на 90-те години на пазара към този момент се оферират кашкавал, сирене, мляко и други артикули с марката „ Пършевица “.

На етикета и върху камионите и до през днешния ден грее детското личице на щерка му Силвия. Младата жена приключи висше обучение във Англия и в този момент се занимава със фамилния хотел, който е до мандрата във Врачанския балкан.

Благодарение на добре написаните и презентирани планове от задържаната за взет рушвет Биляна Петрова, Зоров прави и втора мандра, която обира млякото от Видин до Плевен. С поддръжката на европарите той става един от първите производители на биомаса. Странното е, че нито един път той не става жертва на свирепите млечни войни, които текат с цялостна мощ през мутренските години.

Обществото следи с интерес дали милионите на Димитър Зоров ще изиграят решаваща роля при определянето на наказването на щерка му Силвия. Въпрос на дни е да се разбере дали страната ще се огъне под натиска на богатия татко или газещата хора щерка ще получи подобаващ урок от българското правораздаване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР