Арестуван се опита да избяга от полицията и скочи от

...
Арестуван се опита да избяга от полицията и скочи от
Коментари Харесай

Арестуван скочи от прозорец на районно и почина

Арестуван се опита да избяга от полицията и скочи от прозорец на едно от пловдивските районни. Вследствие на това мъжът е умрял по-късно в болница.

Към 16:00 часа през вчерашния ден на улица в града служители на реда спрели за инспекция група от три лица. При типа на униформените единият от тях - 30-годишен, престъпно проявен за грабежи и опиати, изхвърлил найлонови пликчета със суха зелена тревиста маса и бяло прахообразно вещество. След осъществения на място оглед тримата са отведени в ареста на 06 районно управление (на МВР). По първични данни, късно вечерта 30-годишният задържан е изискал да употребява санитарно помещение. Бил е съпроводен от полицейски чиновник, само че възползвайки се от притворената врата, скочил през прозореца от третия етаж. Незабавно е дошъл екип на незабавна помощ, мъжът е превозен в болница, където по-късно е умрял от получените при рухването пострадвания.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е прокуратурата. Със заповед на министър Младен Маринов стартира инспекция, която ще обяснява всички обстоятелства и условия по случая. Проверката е предоставена на Дирекция „ Инспекторат “ - Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР