Арестуван е криминално проявеният приятел на Ивета - 27-годишният Теньо

...
Арестуван е криминално проявеният приятел на Ивета - 27-годишният Теньо
Коментари Харесай

Директно От Мястото: Последни Разкрития За Зверското Убийство На 19-Годишната Ивета В Айтос!

Арестуван е престъпно проявеният другар на Ивета - 27-годишният Теньо Енчев от София, с който живеела на фамилни начала. Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Според 27-годишният Теньо Енчев се обадил на баба си, с цел да каже, че се скарали грубо с Ивета. Възрастната жена пристигнала с такси и, когато видяла раните по младата жена, потърсила съседите

" Тогава се обадих на Спешна помощ и ми споделиха, че щом има скандал, значи на място би трябвало да пристигна и полиция. Страшно е това, което стана. Най-тежко ще бъде за детенцето Наско, който през октомври ще навърши 3 години ", сподели съседката Станка Стоилова пред " БургасИНФО ".

Тя сама е подавала сигнали до полицията за кавги в жилището на първия етаж. Когато чиновниците на реда идвали на място, нежната Ивета казвала, че няма проблеми.

" След един от свадите тя си отпътува за София, само че след това се върна, евентуално поради детето ", споделиха съседи. Целият регион познава Теньо и брат му, който сега бил в пандиза. И двамата постоянно се забърквали в престъпни обстановки.

Майката и бащата на Теньо били разграничени, като дамата живеела в София. Затова и Теньо постоянно ходел до столицата. Там се срещнали с Ивета, която пристигнала преди 2 години и се настанили в жилището в Айтос. То останало празно, откакто бащата на Теньо умрял.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР