Арестуван е , който се е качил на небостъргач в

...
Арестуван е , който се е качил на небостъргач в
Коментари Харесай

Младеж изкачи 144-метров небостъргач заради коледното настроение

Арестуван е " ", който се е качил на небостъргач в центъра на Барселона , написа БГНЕС. Местните поданици гледали с смут и удивление по какъв начин млад мъж се изкачва на 33-етажен небостъргач в центъра на града без никаква помощ и защитно облекло. 20-годишният англичанин Джордж Кинг, който се прочу с изкачването си на небостъргач в Лондон през юли предходната година, се изкачи на 144-метровата кула „ Глориес “ в Барселона без въжета или каквито и да било защитни средства. Но когато слезе на земята, го очакваше полицията, с цел да го арестува.
Един от минувачите беше шокиран от гледката: „ Пристигнах тъкмо когато стартира да се спуска. Слиза бързо. Да забележим какво ще каже полицията, когато слезе ", сподели жителят на Барселона. Кинг, въпреки това, споделя, че се надява представянето му да усъвършенства настроението на жителите по време на коледните празници, което беше нарушено от пандемията от ковид.
 Почина именитият планинар Дъг Скот Почина именитият планинар Дъг Скот
На 79-годишна възраст, след боледуване от рак на мозъка, умря именитият английски планинар Дъг Скот. Определян като визионер, той...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР