Арестуван е кмет, излъчен от партия ГЕРБ. Това е продължение

...
Арестуван е кмет, излъчен от партия ГЕРБ. Това е продължение
Коментари Харесай

ГЕРБ за ареста на кмета на Стамболийски: Това е полицейска репресия! Искаме оставката на Демерджиев

Арестуван е кмет, излъчен от партия ГЕРБ. Това е продължение на полицейските репресии, почнали по времето на Бойко Рашков, и продължаващи в този момент. ГЕРБ остро стачкува против полицейските репресии в страната.

 

Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ във връзка ареста на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев. 

 

Кое наложи влизането с качулки по подобен метод в фабриката на господин Мараджиев, попита Атанасова и продължи: За нас това проява на полицейщина. За нас тематиката с несправянето с убийства, престъпност, мигранти да бъде изместена от сходна полицейщина. В правова страна всички дейности се правят по надлежния ред, а Министерство на вътрешните работи не се употребява като бухалка.

 

ГЕРБ ще изиска чуване на вътрешния министър. Учителят Рашков не е най-хубавият преподавател, който може да откри, съобщи Емануил Манев, народен представител от ГЕРБ по време на брифинга.

 

Възприемаме днешната акция като спешен ПР на министър Демерджиев, добави и Тома Биков. Ако на господин Демерджиев му останало малко достолепие още през днешния ден би трябвало да подаде оставка, сподели заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР