Арестуван е 27-годишен петричанин, разпространявал наркотици на територията на ж.к.

...
Арестуван е 27-годишен петричанин, разпространявал наркотици на територията на ж.к.
Коментари Харесай

Хванаха дилър с над 1 кг марихуана по време на сделка в Студентски град

Арестуван е 27-годишен петричанин, разпространявал опиати на територията на ж.к. " Студентски град ". Той е с повдигнато обвиняване и мярка за задържане до 72 часа.

До ареста се е стигнало, откакто в хода на рутинни полицейски дейности чиновници на Седмо Районно ръководство забелязали два автомобила, спрели на близко разстояние един до различен. Униформените чиновници решили да създадат инспекция, при която от една от колите било изхвърлено топче с заготовка наркотично вещество.

Впоследствие от автомобила са конфискувани няколко плика с вещество на прахуляк и тревиста маса - 1037,69 грама коноп и 1,20 грама кокаин. Голяма сума пари е открита у мъжа, който е бил зад кормилото на втората кола.

Българска телеграфна агенция напомня, че преди седмица, след осъществена наркосделка, в региона на хипермаркет на бул. " Цариградско шосе " в София, са арестувани двама мъже - на 36 и 30 години, които са престъпно проявени и осъждани. Третият - 54-годишен турски жител, е съумял да избяга с автомобила си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР