Арестуваха за 72 часа шофьора на тира, причинил катастрофата на

...
Арестуваха за 72 часа шофьора на тира, причинил катастрофата на
Коментари Харесай

72-часов арест за шофьора на турския тир, ударил бус на АМ Тракия

Арестуваха за 72 часа водача на тира, предизвикал злополуката на Автомагистрала " Тракия ". Това стана с решение на Софийска районна прокуратура.

Припомняме, злополуката стана на входа на София. ТИР с турска регистрация удари откъм гърба рейс на градския превоз, по линията Лозен - София малко след 7.20 часа тази заран.

Катастрофата е на Автомагистрала " Тракия " на 3 км, в посока София. Разследването е открило, че отговорен за злополуката е лидерът на товарния автомобил - Гьокхан Кахриман, турски жител, който е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата. По несъобразителност той е предизвикал междинна телесна щета на 7 души, а общо потърпевши са 12.

Двама потърпевши от злополуката сред ТИР и рейс на градския превоз на Автомагистрала " Тракия " остават в " Пирогов ", заяви по-рано изпълнителният шеф на болничното заведение проф. Асен Балтов. Единият потърпевш е 4-годишно момче с фрактура в региона на едната подбедрица. Другата пациентка е 25-годишна жена, е с фрактура на едната подбедрица. Тя остава в пироговската травматология.

Под управлението на Софийска районна прокуратура се води досъдебно произвеждане за закононарушение осъществено на Автомагистрала " Тракия ", в региона на 3-ти км.

След приключване на първичната мярка за неотклонение турският водач ще бъде отведен в постройката на СРС - за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР