Арестуваха сирийски гражданин по подозрение, че е ръководил канал за

...
Арестуваха сирийски гражданин по подозрение, че е ръководил канал за
Коментари Харесай

Задържаха предполагаем каналджия на мигранти, свързан със смъртта на полицаите в Бургас

Арестуваха сирийски жител по съмнение, че е управлявал канал за мигранти, обвързван с гонката сред патрулка и рейс в Бургас, при която починаха двама служители на реда. Това оповестиха на брифинг от прокуратурата и полицията в Пловдив.

" След формиране на досъдебно произвеждане, се пристъпи към по този начин наречената реализация, при която са арестувани са 12 лица, в едно с лицето, за което се счита, че е началник на този канал. Отделно 22 лица са открити наоколо до дома на разположение, което е съпричастно. Това са 22 мигранти, двама в дома и 20 наоколо, до гората. Извършени са голям брой претърсвания и изземвани и други процесуално-следствени дейности ",  оповестиха от полицията. 

" Съществуват доказателства, които няма да разясняваме към сегашния миг, защото би трябвало да бъдат изследвани, че точно това лице от сирийски генезис управлява канала, по който за жалост беше настъпила гибелта на двамата полицейски чиновници в Бургас. Това е лицето, отново споделям по първични доказателства, е провело този канал ", оповестиха от полицията.

Той е от сирийски генезис, живущ в град Пловдив. Акцията е извършена при взаимна работа на полицията и прокуратурата на територията на цялата страна. 

" След като министърът на вътрешните работи дружно с основния прокурор дадоха опция на полицията и прокуратурата да седнат и да работят като екип "

Очаквайте детайлности!

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР