Арестуваха няколко апаши в Пловдив и областта. Двама от тях

...
Арестуваха няколко апаши в Пловдив и областта. Двама от тях
Коментари Харесай

Двама апаши се опитаха да оберат магазини в Пловдив, завършиха в ареста

Арестуваха няколко апаши в Пловдив и региона. Двама от тях пробвали да оберат магазини в Пловдив.

17-годишен престъпно проявен младеж, се опитал да премине след касовата зона на магазин за спортни артикули в един от комерсиалните центрове под тепетата без да заплати дреха на стойност 100 лв.. Срещу момчето е стартирано бързо произвеждане.

Междувременно е формирано досъдебно произвеждане против 36-годишен мъж с голям брой криминалистични регистрации и присъди. Той е обвинен, че в петък отмъкнал марков парфюм за над 200 лв. от търговски обект в квартал „ Кършияка “.

Младеж пък е арестуван директно след осъществен обир в Асеновград. Вчера служители на реда в града го хванали след сигнал за издърпан мобилен телефон от ръцете на 15-годишен младеж. Още същия ден в полицейския арест бил отведен 21-годишният крадец, против който е стартирано досъдебно произвеждане.

Две обири на електрическа енергия са открити при инспекции в частни парцели в дребните обитаеми места в региона. Неправомерно присъединение към електропреносната мрежа и основаване на условия за ненапълно отчитане на потребения ток били осъществени в къща в асеновградското село Боянци и вилна сграда край хисарското село Михилци. Срещу притежателите на парцелите са формирани бързи производств.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР