Арестуваха младеж, изтеглил над 25 бона от името на млада

...
Арестуваха младеж, изтеглил над 25 бона от името на млада
Коментари Харесай

Хитър младеж изтегли кредити за над 25 бона от името на 28-годишна монтанчанка, арестуваха го

Арестуваха юноша, изтеглил над 25 бона от името на млада жена от Монтана, оповестиха от полицията.
Случката е от през вчерашния ден, към 17 часа. 28-годишна монтанска жителка декларирала в районното ръководство на регионалния град, че в границите на месец - от края на май до 23 юни е станала жертва на машинация. В резултат на нея от нейно име били поети отговорности към разнообразни финансови институции в размер на 25 081 лева
По данни на пострадалата, в края на май предала персоналните си данни на 26-годишен монтански гражданин, за сливане на заеми в един заем към банкова институция. Вчера дамата открила в информация от централния кредитен указател към Българска народна банка, че от края на май месец до 20 юни са усвоени заеми на нейно име от голям брой финансови институции. Служители на районното ръководство в Монтана открили 26-годишния монтански гражданин, който направил цялостни признания и предал непринудено сума от 9 500 лева Същият е арестуван за 24 часа.
По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 210 алинея 1, т. 2 по отношение на член 209 алинея 1 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР