Арестуваха мъж от Пловдив, представял се за политик от Продължаваме

...
Арестуваха мъж от Пловдив, представял се за политик от Продължаваме
Коментари Харесай

Какви са схемите на мъжа, представял се за депутат, адвокат и съдия

Арестуваха мъж от Пловдив, представял се за политик от " Продължаваме промяната ” и мамел хора с обещания за споразумяване на разнообразни проблеми.

За да затвърди лъжите си, мъжът разгласил в профила си във Фейсбук фалшифицирани фотоси. Някои от потърпевшите са му дали разнообразни суми за ”услугите ” . Мнимият " политик " се представял и за ученик на “Харвард ”, предава

От “Продължаваме смяната ” изрично се разграничиха от мнимия политик и обявиха, че нямат нищо общо с него. „ На 12 юли Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинявания на 33-годишния пловдивчанин за това, че е измамил четирима души по разнообразни схеми.

Общо е предизвикал 13 хиляди лв. вреди. По случая са разпитани 25 души - част от които пред арбитър. Събрани са голям брой оперативни данни под формата на писмени материали. И установихме, че това е единствено върхът на айсберга ”. Това съобщи заместник-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

По думите му през последните две години мнимият политик се представял, главно измежду ромската общественост в Пловдив и покрайнината, за човек, който може да реши всичките им проблеми.

„ Той се представял в част от схемите като юрист и по думите му даже е печелил каузи. Отворил си е офис в центъра на Пловдив, където е посрещал хора и е изслушвал техните проблеми.

Основаната му скица е легализиране на противозаконни постройки. В Розино, Карловско, се появил на евангелистка колекция и убедил 50 души от селото да му дадат сред 300 и 1000 лв., с цел да им узакони парцелите ”, акцентира Илиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР