Арестуваха криминално проявен и осъждан мъж. След издирвателни действия криминалисти

...
Арестуваха криминално проявен и осъждан мъж. След издирвателни действия криминалисти
Коментари Харесай

Задържаха извършител на серия кражби на територията на жилищна кооперация

Арестуваха престъпно проявен и осъждан мъж. След издирвателни дейности криминалисти от столичните Първо и Пето районно управление (на МВР) задържаха мъж, направил кражба на бижута.



Той е открит в хода на подхваната инспекция на карания от него автомобил, в който при подхванатия надзор униформените разкрили движимости и предмети, за които предположили, че са крадени, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.



При траялото следствие станало ясно, че арестуваният е създател на още три обири, осъществени в интервала 16 - 22 февруари, за които има подадени сигнали в полицията.

Установено е, че той прониквал в жилищата с селекциониран или фалшифициран ключ, посредством взломяване на заключващ механизъм или на ПВЦ дограма, а оттова отнемал всичко по-ценно - документи, пари,  бижута,  лаптоп, часовници, мобилни телефони, външен хард диск и други.



Събраните материали са докладвани в Софийската районна прокуратура и на мъжа е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

По случаите са формирани четири досъдебни производства.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР