Арестуваха жената, която изостави бебе в петък в болницата в

...
Арестуваха жената, която изостави бебе в петък в болницата в
Коментари Харесай

Арестуваха майката, която изостави бебе в Петрич

Арестуваха дамата, която изостави бебе в петък в болничното заведение в Петрич. Тя е на 38 години от село Старчево. Задържана е от полицията за разпит, а казусът е предаден на прокуратурата. Прокуратурата ще реши дали да й бъде повдигнато обвиняване и защо. 4 дни от полицията издирваха родителите на изоставеното дете.

Петрич

Предстои да се откри дали арестуваната жена Анна Азова е биологичната майка на детето или единствено го е оставила в болничното заведение. Детето е настанено в болничното заведение в Сандански, съгласно докторите е в положително общо положение.

Лекарите, които се грижат за момиченцето споделиха, че към момента не може да бъде избрана възрастта му и считат, че най-вероятно е родено в домашни условия.
доктор Оля Малчева, шеф Отделение по неонатология в МБАЛ " Югозападна " - Петрич: Това, което желая да кажа, че е сложено под специфична изолираност. Защото дето идва извън. В болничното заведение може да остане, толкоз колкото е времето на клиничната пътека, не е желателно да остава повече 7-10 дни.
Майката на задържаната жена отхвърли коментар за случилото се.
Елисавета Азова, майка на Анна Азова: Нищо не знам
Беше ли бременна?
Елисавета Азова, майка на Анна Азова: нищо не знам. Сутринта отпътува на работа.

Като комшийка я познавам. Тя е добър човек, не е скандалджийка. Не съм я виждала да ви кажа. - От какъв брой време? От месец някъде.
Очаква се обществени служащи да стартират работа със фамилията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР