Арестуваха един от ловците на педофили в интернет. Предполага се,

...
Арестуваха един от ловците на педофили в интернет. Предполага се,
Коментари Харесай

Защо „ловците на педофили” в интернет се озоваха в ареста

Арестуваха един от „ ловците на педофили ” в интернет. Предполага се, че това се е случило по сигнал на някои от хванатите от учениците евентуални педофили.

От полицията потвърдиха за NOVA, че 17-годишният Ален е бил арестуван. Обвинението, което е било отправено към него, е за нанасяне на телесна щета. Сега следва Софийската районна прокуратура да реши и откри дали това се е случило в реалност. 

„ Задържаха ме през вчерашния ден, в резултат на две тъжби. Има двама души, които сме хванали, като единствено за единия сме разгласили клип. Наясно съм кой е подал жалбата против мен ”, изясни Ален.

За индивида, подал жалбата, посочи, че не се е стигало до физическа разпра с него. „ Мисля, че той е бил финансиран от някого и това е целеустремено. Смятам, че е офанзива против нас - въпрос на ползи ”, сподели той. 

Освен него, арестувани още били момиче и момче. „ Същевременно, друго момче трябваше да бъде арестувано, само че не беше в София. Останахме в Първо районно управление (на МВР) към 8-9 часа. Пуснаха ни в резултат на цивилен митинг. По двама служители на реда ни взеха от домовете. Когато отидохме първо стартира разпит. След това ни вкараха в арест а ”, добави момчето.  

Ален описа, че е имало и втори разпит, който дефинира като нещо забавно - детска психоекспертиза по телефона. „ Разследващият служител на реда отвори телефона си, влезе във видео диалог с човек, който се показа за психолог, и стартира да ни пита за обстановката. С цел да дефинира дали сме душевен постоянни, или не. Очевидно това не е психотест. Искаха да изкарат сведения, които преди не сме дали ”, сподели още той.

Преди индивида, подал жалбата, Ален разяснява, че са задържали още десетки други, само че никой от тях не е подавал тъжба. Случвало се е да бъдат и по-груби със хванатите, само че не се е стигало до сходни обвинявания.

Групата на момчето към този момент е заловила 28 евентуални педофила. „ На мен не ми е известно някой от тях да е бил арестуван, макар че сме подали сведения против може би съвсем всеки един ”, изясни Ален, който приключи, че не престават с начинанието си. Организации са почнали да ги поддържат обществено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР