Арестуваха двама за стрелбата в центъра на Виена Нови данни

...
Арестуваха двама за стрелбата в центъра на Виена Нови данни
Коментари Харесай

Нови разкрития за мафиотската стрелба във Виена

Арестуваха двама за стрелбата в центъра на Виена

Нови данни станаха известни през днешния ден за убийството, осъществено в центъра на Виена на 21 декември. Мъжът от групата на тримата, против която е открит огън и като по знамение е останал незасегнат, е бил с подправени документи. Първоначално той е бил разпитан като очевидец на действието. Според днешния брой на сръбския всекидневник " Политика ", оповестява електронното издание на вестник " Курир ", министерството на вътрешните работи на Сърбия е уведомило своите австрийски сътрудници за действителната идентичност на този човек. Още на 23 декември мъжът е бил арестуван от австрийските управляващи заради подозрение за съучастничество в убийството, съобщи Българска телеграфна агенция.

Фалшивите документи са били издадени на името Даниел М., продължава белградският вестник. Поради следствена загадка сръбските управляващи са отказали да оповестят на вестника същинското име на арестувания във Виена.

Разследване се води и против ранения 23-годишен мъж, чието положение към този момент е устойчиво. От през вчерашния ден и той се намира в арест заради подозрения за съучастничество в убийството на 32-годишния трети мъж от групата, по която към момента незаловен от управляващите открива огън.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР