Арестуваха двама 47-годишни мъже в София при опит да извършат

...
Арестуваха двама 47-годишни мъже в София при опит да извършат
Коментари Харесай

Арест на двама при опит за сделка с наркотици

Арестуваха двама 47-годишни мъже в София при опит да извършат договорка с огромно количество наркотични субстанции, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. И двамата арестувани са столичани и са престъпно проявени.

Спецоперацията по противопоставяне на наркоразпространението е осъществена от чиновници на отдел " Наркотици " при ГДБОП и бранш " Разследване " - Столична дирекция на вътрешните работи.

Действията са осъществени под управлението и надзора на Софийска градска прокуратура по отношение на водено досъдебно произвеждане. При обиск у арестуваните са открити и конфискувани мобилни телефони със СИМ карти.

При претърсването на автомобила са открити два пакета, съдържащи 1 кг кафяво прахообразно вещество, реагирало на хероин. Последвали претърсвания и в жилищата на арестуваните - от вкъщи на единия са конфискувани дребни количества кафяво прахообразно вещество, дало позитивна реакция на хероин при полевия наркотест, и пликче с марихуана.

С разпореждане на Софийска градска прокуратура е повдигнато обвиняване. Работата по документирането на случая продължава.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР