Арестуваха 24-годишен, следил в продължение на 2 седмици бившата си

...
Арестуваха 24-годишен, следил в продължение на 2 седмици бившата си
Коментари Харесай

Арестуваха 24-годишен в Пловдив, следил бившата си с GPS

Арестуваха 24-годишен, следил в продължение на 2 седмици някогашната си другарка с GPS, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Разследването почнало при започване на тази седмица в отдел " Икономическа полиция " по молба на пловдивчанка, която се съмнявала, че от известно време местонахождението й се следи нелегално във всеки един миг. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е била известена Районната прокуратура.

Сформираният екип почнал незабавна инспекция. В рамките на подхванатите дейности е осъществен и подробен оглед на автомобила на младата жена, на който е намерено инсталирано техническо средство за следене на придвижването й. Така казусът почнал да се разплита и като обвинен за слагането на специфичното устройство бил арестуван 24-годишният някогашен другар на пострадалата.

При първичния разпит младежът признал, че закупил изделието по интернет с желание да следи момичето, подтикван от ревнивост. С разпореждане на наблюдаващия делото областен прокурор на причинителя е повдигнато обвиняване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР