Арестуваха 17-годишния младеж от Русе, който бе заснет да бие

...
Арестуваха 17-годишния младеж от Русе, който бе заснет да бие
Коментари Харесай

Арестуваха 17-годишния хулиган от Русе, който потроши от бой момче

Арестуваха 17-годишния юноша от Русе, който бе сниман да бие и унижава друго момче. Видеоклипът, оповестен в обществените мрежи, провокира напрежение в града и събра десетки младежи пред дома на агресора, написа " Русе Медия ".

Въпреки че причинителят пусна пост във Facebook, с който се извинява за случилото се, пострадалият Иво Бонев не приема извиненията му. Той желае да има заслужено наказване, защото това не е индивидуален случай. И признава, че е признателен за поддръжката на вчерашния спонтанен митинг.

„ Не чаках въобще някаква поддръжка от хората, от безусловно всеки, който желае да помогне. Да има някаква правдивост най-малко в този град, тъй като през днешния ден може да съм аз, на следващия ден може да е някой различен “, споделя Иво.

Само преди дни побой е нанесен и на различен юноша, който е подал незабавно тъжба в полицията.

„ Започна да ме блъска в земята, да ме хвърля, и продължаваше много време. След което бях принуден да си заложа телефона, беше ми взет часовникът. Имам счупено ребро, проблеми с ключицата, не мога да си движа ръката “, споделя пострадалият.

Според студента по право Борис Неделчев, който оказва помощ с юридически препоръки на потърпевшите, за жалост е мъчно да се получи действително отмъщение, защото при Иво се касае за лека телесна щета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР