Арести и открита дрога в Пазаржишко, съобщават от полицията в

...
Арести и открита дрога в Пазаржишко, съобщават от полицията в
Коментари Харесай

Спецакция в Пазарджишко! Има задържани, откриха дрога

Арести и открита дрога в Пазаржишко, оповестяват от полицията в Пазарджик. Проверките са част от профилирана полицейска интервенция, извършена в петък.

Седмина мъже и една жена са арестувани от чиновници на полицейските ръководства в региона поради владеене или развъждане на опиати.  Тя е обвързвана с противопоставяне на производството, разпространяването и притежаването на наркотични субстанции. Криминалисти от РУ-Панагюрище направили претършуване в жилищата на 44-годишен и 38-годишна от Панагюрище и млад мъж на 21 години от Стрелча. Там органите на реда разкрили общо към 73 грама суха зелена листна маса, която се оказала канабис. Екипи на РУ-Пещера ревизирали къщата на 32 годишен от родопския град.

Там били открити 44 стъклени шишенца с към 240 мг метадон, една електронна везна, два газ-сигнални револвера и пълнител с 12 патрона за тях.  Колегите им от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик осъществили инспекции на два адреса в регионалния град.

 

Така било открито, че 22-годишен от Пазарджик и негов 40-годишен съгражданин съхраняват към 2.2 грама амфетамин. Служители от полицейския сектор в Белово разкрили в жилището на 29-годишен беловец неголямо количество марихуана. Полицаи от РУ-Велинград намерили в двора на 60-годишен велинградчанин две растения с марихуана, всяко с височина от към 1.5 метра. Дрогата е предадена непринудено от притежателя и. И осмината са арестувани в арестите на районните ръководства в района, по отношение на тях се водят досъдебни производства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР