Арестат, нападнал и ранил двама полицаи в Трето РУ за

...
Арестат, нападнал и ранил двама полицаи в Трето РУ за
Коментари Харесай

Арестант напада полицаи в спор за цигара

Арестат, нападнал и ранил двама служители на реда в Трето районно управление (на МВР) за отказана цигара, застава пред Районен съд Пловдив през днешния ден.

Подсъдим по делото К.П.С. от Пловдив, който към този момент е бил осъждан.

На 01.07.2021 година той се намирал в арестното помещение на Трето районно управление (на МВР) – Пловдив, в което било още едно арестувано лице.

К.П.С. декларирал на един от служителите на реда, че му се пуши цигара, на което получил отговор, че в районно управление (на МВР) е неразрешено да се пуши.

Отговорът не се харесал на подсъдимия и той почнал мощно да тропа по вратите и стените, развалил камерата за видеонаблюдение, и почнал да вика, че ще изпочупи всичко.

Служителите му обяснили умерено, че има правила в постройката, само че подсъдимият продължавал да крещи и отправял закани, че ще подпали цялата постройка.

За да лимитират нападателните дейности на подсъдимия, чиновниците се опитвали да му слагат белезници, при което той почнал да се държи още по-агресивно, да маха с ръце, да рита с крайници, и почнал да удря чиновниците.

По този метод предизвикал на Ж.И.Ж  контузия в региона на главата и на Р.В.А. – контузия в региона на гръдния панер с съществуване на кръвонасядане по гърдите.

Срещу К.П.С са повдигнати 3 обвинявания – за това, че се е заканил да подпали постройката на Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, за породени леки телесни повреди на Ж.И.Ж и на Р.В.А. при осъществяване на службните им отговорности.

Делото е планувано в Разпоредително съвещание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР