Арестът на летището беше голям шок за моите деца, големият

...
Арестът на летището беше голям шок за моите деца, големият
Коментари Харесай

Арестуваният заради грешка Абдулай Коне: Арестът беше голям шок за моите деца

Арестът на летището беше огромен потрес за моите деца, огромният ми наследник Даниел се разплака. Това разгласи в предаването Абдулай Коне, финландският жител, който беше задържан поради неточност у нас.

Коне е арестуван по гледище на Того. Искането до Интерпол обаче съдържа единствено две имена и месторождение, без фотография или личен номер от персонален документ. Африканската република търси лице на име Абдулай Коне, за който категорично се акцентира, че е бил на територията на страната, когато е направил компютърните закононарушения, за които е преследван.
Задържаният през юли Коне е бил на отмора във Варна със брачната половинка си и четирите им деца. Когато се пробва да се върне във Финландия, е арестуван на летището. Не му изясняват за какво, нито му разрешават да се отбрани.

--> Той прекарва 42 дни във варненския затвор. Вчера Апелативният градски съд освободи Коне. Прокурорската му възбрана да овакантяване на България обаче остава в действие, тъй като решението на съда може да бъде обжалвано
Името Абдулай Коне е доста постоянно срещано, нещо като Иван Петров в България, разяснява юристът на финландеца.

Абдулай Коне е от Кот Д’Ивоар. През 2000 година печели стипендия за съветски университет, където следва компютърни науки. В Русия среща бъдещата си брачна половинка Татяна, от която има четири деца. След като приключва, отпътува със фамилията си за Финландия, където търси леговище.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР